Ontvang de eerste drie offertes gratis.

Aanmelden als drive-in show

Hoe het werkt

Een potentiële klant (opzoek naar een DJ) komt op onze website en vult het aanvraagformulier in. Daar vult de persoon de contactgegevens in en een omschrijving van wat ze precies zoeken of waarvoor het bedoeld is. Daarnaast vullen ze ook een plaats en datum van het feest in.

Ons systeem

Nadat de aanvraag is verzonden gaat deze door ons systeem. Deze zoek de beschikbare drive-in shows in de regio en controleert ook of de DJ nog beschikbaar is voor deze boekingsdatum. Is dat niet het geval dan ontvang je ook geen offerte en hoef je dus ook niks te betalen.

DJ account

Als je interesse hebt kun je hiernaast het formulier invullen. We maken dan direct een account voor je drive-in show aan. Online kun je inloggen en aangeven in welke plaatsen je wilt werken en wanneer je wel/niet beschikbaar bent.

De eerste drie aanvragen zijn op onze kosten. Daarna kun je bepalen of je het programma wilt blijven gebruiken. Voor elke ontvangen offerte aanvraag betaal je dan 3 euro excl. btw. Het programma werkt met een opwaardeerfunctie. Je kunt zelf dus bepalen hoeveel geld je op je account zet om offertes te ontvangen.

Vul het aanvraagformulier in en ontvang de eerste drie offertes gratis.

Ideaal z'n offerte systeem, heb zelf weinig verstand van maar onze DJ was top! Alleen de volgende dag beetje last van hoofdpijn..... Haha! DJ247 had de tent naar een uurtje al op z'n kop staan. Bedankt voor dit handige programma mensen.

★★★★★

Flexibele DJ gehad, zelf aangegeven wat van muziek we wilden horen. Hij speelde er top op in. Wat ik vind van djoffertes? Leuk om verschillende offertes te kunnen inzien in zulke snelle/eenvoudige stappen, uiteindelijk hebben we een goede keuze gemaakt, het was een grandioos feest!

★★★★☆


Kies in welke regio je DJ offertes wilt ontvangen 

Geef aan wanneer je wel / niet beschikbaar bent

 Een vaste prijs per offerte (eerste drie gratis)

 Geen abonnement, altijd direct opzegbaar. 


Meld je aan als drive-in show

Drive-in show naam

Voor- en achternaam

Emailadres:

Telefoonnummer:

Mobiel

Opmerking / aanvullende informatie

Ontvang de eerste drie offertes gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *