Assen, reserveer een DJ in de buurt (Drenthe)

DJ’s vergelijken in Assen, beschrijf goed wat je wil.

Als je een aanvraag doet vul dan bij ‘omschrijving’ goed in wat je wel/niet wil. Dit helpt goed om offertes en DJ’s met elkaar te vergelijken. Beschrijf bijvoorbeeld:

Ik zoek een drive-in show voor mijn huwelijksjubileum die leuk met het publiek speelt, graag de microfoon pakt, genoeg ervaring heeft in 70/80s en de nieuwste muziek en vooral heel betrouwbaar is in zijn afspraken.

of..

We gaan trouwen en zoeken iemand voor ons huwelijksfeest in Assen. We willen graag vooraf een persoonlijk gesprek bij de locatie. We willen vooral geen hardstyle en 70/80s muziek horen. Voor de rest mag iedereen verzoekjes doen. We leveren nog een playlist aan met onze favoriete muziek. De diskjockey mag vooral lekker meedoen en sfeer bouwen.

Hoe beter je het strandfeest beschrijf hoe beter de drive-in show een beeld krijgt van je wensen. Je kan ook telefonisch of via Whatsapp een aanvraag doen.

whatsapp telefoonnummer


ik-zoek-een-deejee

In Assen een DJ boeken?

We hebben in Nederland meer dan voldoende DJ’s en drive-in shows. Maar welke is het beste voor je bedrijfsevenement? De goedkoopste of juist de duurste? Met veel ervaring, all-round muziekkennis of juist iemand met een specifieke muziekstijl. Dus wie gaat er muziekaal voor zorgen dat je sweet 16 in Drenthe een groot succes gaat worden? Je kunt in Google zoeken op “boek een DJ in Assen” en alle websites langslopen, aanvragen doen en vragen of ze nog beschikbaar zijn. Maar je kan ook via onze website een aanvraag doen. Wij garanderen een professionele en ervaren DJ voor je birthday party. Tegen een goede prijs. Tevens hebben wij altijd een back-up DJ in de buurt van Drenthe, mocht er plotseling iets gebeuren met de geboekte diskjockey. Dus je hebt altijd een goede DJ voor je bedrijfsevent.

DJ Checklist

Met het team van DJoffertes hebben we veel ervaring met drive-in shows, feesten, evenementen, lichtshow en andere activiteiten binnen de entertainment wereld. Samen met de dj’s hebben we een lijst gemaakt met “veelgestelde vragen” voor drive-in shows. Wij adviseren je om goed na te denken over de muziek en wie dit gaat regelen op je bruiloft.

TIP: neem telefonisch contact met de potentiele dj’s voor je bedrijfsevenement. Neem de stappen die je relevant vind met de beschikbare diskjockey door. Maar een nog betere optie is om een persoonlijke afspraak te maken. Dan weet je precies met wie je te maken hebt en of je beide op een lijn zit.

Ik weet genoeg van feesten, maar niet van welke deejee ik moet hebben. Wist niet eens wat een deejee ongeveer moest kosten. Maar na wat vergelijken een goede keuze gemaakt. TP music heeft er een geweldig feest van gemaakt. Mvg. T.H. Groen★★★★★

Huren / vergelijken

Bestel een leuk huwelijksgeschenk/cadeau

Je organiseert een themafeest, dan is het heel leuk om je gasten een leuk geschenk mee naar huis te geven. Een huwelijksbebankje kan ook op andere feesten! Je bedankt je gasten dat ze naar je festival zijn geweest in Drenthe. Bestel een leuk naamproduct in Assen of een luxe pennenset met naam/spreuk/tekst.

De beste drive-in show voor je themafuif

Vraag een offerte aan via onze website en ontvang snel een offerte van een beschikbare drive-in show in de omgeving van Assen. Je kan de offertes vergelijken met andere verhuurder. Om makkelijk een beslissing te nemen kan je onze DJ checklist ernaast houden. Onze beschikbare DJ’s voldoen uiteraard aan deze checklist.

Silent disco event?

Je organiseert een festival in Assen. Waarom kies je dan niet voor een Silent disco! Verras je publiek met een draadloze hoofdtelefoons en twee muziekkanalen. Het publiek kan dan zelf kiezen naar welke allround DJ ze luisteren. Het eerste kanaal is misschien Top40/house en het tweede kanaal 60/70/80s muziek. De gasten kunnen zelf de volume instellen en constant schakelen tussen de muziekstijlen. Ideaal voor een bedrijfsevenement. Dus boek Silent disco apparatuur voor themafeest

huur een feesttent in Drenthe

Je kan natuurlijk voor een leuke traditionele feestlocatie kiezen in Assen. Gezellig, daar waar iedereen een bedrijfsborrel organiseert. Of… je boek een leuke en unieke feesttent. Wij kunnen een opblaasbare kerk (roze of grijs), compleet donkere partytent, varkenstent of gele duikboot opbouwen in Drenthe. Leuk voor een huwelijksfuif of een andere themafeest, evenement, festival of leuke activiteit.