Den Helder, boek een DJ in de buurt (Noord-Holland)

regel een feesttent in Noord-Holland

Je kan natuurlijk voor een leuke traditionele feestlocatie kiezen in Den Helder. Gezellig, daar waar iedereen een bedrijfsfeest organiseert. Of… je huur een leuke en unieke feesttent. Wij kunnen een opblaasbare kerk (roze of grijs), compleet donkere partytent, varkenstent of gele duikboot opbouwen in Noord-Holland. Leuk voor een bruiloft of een andere themafeest, evenement, festival of leuke activiteit.


Silent disco festival?

Je organiseert een huwelijksfeest in Den Helder. Waarom kies je dan niet voor een Silent disco! Verras je publiek met een draadloze hoofdtelefoons en twee muziekkanalen. Het publiek kan dan zelf kiezen naar welke allround DJ ze luisteren. Het eerste kanaal is misschien Top40/house en het tweede kanaal 60/70/80s muziek. De gasten kunnen zelf de volume instellen en constant schakelen tussen de muziekstijlen. Ideaal voor een bedrijfsevent. Dus boek Silent disco apparatuur voor sweet 16

DJ’s vergelijken in Den Helder, beschrijf goed wat je wil.

Als je een aanvraag doet vul dan bij ‘omschrijving’ goed in wat je wel/niet wil. Dit helpt goed om offertes en DJ’s met elkaar te vergelijken. Beschrijf bijvoorbeeld:

Ik zoek een drive-in show voor mijn verjaardagsfuif die leuk met het publiek speelt, graag de microfoon pakt, genoeg ervaring heeft in 70/80s en de nieuwste muziek en vooral heel betrouwbaar is in zijn afspraken.

of..

We gaan trouwen en zoeken iemand voor ons huwelijksfeest in Den Helder. We willen graag vooraf een persoonlijk gesprek bij de locatie. We willen vooral geen hardstyle en 70/80s muziek horen. Voor de rest mag iedereen verzoekjes doen. We leveren nog een playlist aan met onze favoriete muziek. De diskjockey mag vooral lekker meedoen en sfeer bouwen.

Hoe beter je het verjaardagsfeest beschrijf hoe beter de drive-in show een beeld krijgt van je wensen. Je kan ook telefonisch of via Whatsapp een aanvraag doen.

whatsapp telefoonnummer

ik-zoek-een-deejee

In Den Helder een DJ boeken?

We hebben in Nederland meer dan voldoende DJ’s en drive-in shows. Maar welke is het beste voor je bedrijfsevenement? De goedkoopste of juist de duurste? Met veel ervaring, all-round muziekkennis of juist iemand met een specifieke muziekstijl. Dus wie gaat er muziekaal voor zorgen dat je strandfeest in Noord-Holland een groot succes gaat worden? Je kunt in Google zoeken op “reserveer een DJ in Den Helder” en alle websites langslopen, aanvragen doen en vragen of ze nog beschikbaar zijn. Maar je kan ook via onze website een aanvraag doen. Wij garanderen een professionele en ervaren DJ voor je bedrijfsfeest. Tegen een goede prijs. Tevens hebben wij altijd een back-up DJ in de buurt van Noord-Holland, mocht er plotseling iets gebeuren met de geboekte diskjockey. Dus je hebt altijd een goede DJ voor je evenement.

Onze complimenten voor het werk van de dj. Het feest begon nogal saai iedereen wilde kletsen en even borrelen, maar toen.. kwamen er een paar hits en het feest was geopend. Het was ontzettend moeilijk om een einde te maken aan deze fuif. Mooie website en niks geen zoekwerk. Top! Harm & Annet (just married)★★★★★

Bestel een leuk huwelijksgeschenk/cadeau

Je organiseert een bedrijfsevent, dan is het heel leuk om je gasten een leuk geschenk mee naar huis te geven. Een huwelijksbebankje kan ook op andere feesten! Je bedankt je gasten dat ze naar je themafuif zijn geweest in Noord-Holland. Bestel een leuk naamproduct in Den Helder of een luxe pennenset met naam/spreuk/tekst.

De beste drive-in show voor je verjaardagsfeest

Vraag een offerte aan via onze website en ontvang snel een offerte van een beschikbare drive-in show in de omgeving van Den Helder. Je kan de offertes vergelijken met andere verhuurder. Om makkelijk een beslissing te nemen kan je onze DJ checklist ernaast houden. Onze beschikbare DJ’s voldoen uiteraard aan deze checklist.

Huren / vergelijken

DJ Checklist

Met het team van DJoffertes hebben we veel ervaring met drive-in shows, feesten, evenementen, lichtshow en andere activiteiten binnen de entertainment wereld. Samen met de dj’s hebben we een lijst gemaakt met “veelgestelde vragen” voor drive-in shows. Wij adviseren je om goed na te denken over de muziek en wie dit gaat regelen op je bedrijfsborrel.

TIP: neem telefonisch contact met de potentiele dj’s voor je themafuif. Neem de stappen die je relevant vind met de beschikbare diskjockey door. Maar een nog betere optie is om een persoonlijke afspraak te maken. Dan weet je precies met wie je te maken hebt en of je beide op een lijn zit.