Heemstede, reserveer een DJ in de buurt (Noord-Holland)

Ik weet genoeg van feesten, maar niet van welke deejee ik moet hebben. Wist niet eens wat een deejee ongeveer moest kosten. Maar na wat vergelijken een goede keuze gemaakt. TP music heeft er een geweldig feest van gemaakt. Mvg. T.H. Groen★★★★★

De beste drive-in show voor je event

Vraag een offerte aan via onze website en ontvang snel een offerte van een beschikbare drive-in show in de omgeving van Heemstede. Je kan de offertes vergelijken met andere verhuurder. Om makkelijk een beslissing te nemen kan je onze DJ checklist ernaast houden. Onze beschikbare DJ’s voldoen uiteraard aan deze checklist.

ik-zoek-een-deejee

In Heemstede een DJ boeken?

We hebben in Nederland meer dan voldoende DJ’s en drive-in shows. Maar welke is het beste voor je beachparty? De goedkoopste of juist de duurste? Met veel ervaring, all-round muziekkennis of juist iemand met een specifieke muziekstijl. Dus wie gaat er muziekaal voor zorgen dat je event in Noord-Holland een groot succes gaat worden? Je kunt in Google zoeken op “reserveer een DJ in Heemstede” en alle websites langslopen, aanvragen doen en vragen of ze nog beschikbaar zijn. Maar je kan ook via onze website een aanvraag doen. Wij garanderen een professionele en ervaren DJ voor je themafuif. Tegen een goede prijs. Tevens hebben wij altijd een back-up DJ in de buurt van Noord-Holland, mocht er plotseling iets gebeuren met de geboekte diskjockey. Dus je hebt altijd een goede DJ voor je beachparty.

Silent disco themafeest?

Je organiseert een themafeest in Heemstede. Waarom kies je dan niet voor een Silent disco! Verras je publiek met een draadloze hoofdtelefoons en twee muziekkanalen. Het publiek kan dan zelf kiezen naar welke allround DJ ze luisteren. Het eerste kanaal is misschien Top40/house en het tweede kanaal 60/70/80s muziek. De gasten kunnen zelf de volume instellen en constant schakelen tussen de muziekstijlen. Ideaal voor een beachparty. Dus huur Silent disco apparatuur voor festival

DJ’s vergelijken in Heemstede, beschrijf goed wat je wil.

Als je een aanvraag doet vul dan bij ‘omschrijving’ goed in wat je wel/niet wil. Dit helpt goed om offertes en DJ’s met elkaar te vergelijken. Beschrijf bijvoorbeeld:

Ik zoek een drive-in show voor mijn jubileum die leuk met het publiek speelt, graag de microfoon pakt, genoeg ervaring heeft in 70/80s en de nieuwste muziek en vooral heel betrouwbaar is in zijn afspraken.

of..

We gaan trouwen en zoeken iemand voor ons huwelijksfeest in Heemstede. We willen graag vooraf een persoonlijk gesprek bij de locatie. We willen vooral geen hardstyle en 70/80s muziek horen. Voor de rest mag iedereen verzoekjes doen. We leveren nog een playlist aan met onze favoriete muziek. De diskjockey mag vooral lekker meedoen en sfeer bouwen.

Hoe beter je het bedrijfsfeest beschrijf hoe beter de drive-in show een beeld krijgt van je wensen. Je kan ook telefonisch of via Whatsapp een aanvraag doen.

whatsapp telefoonnummer


DJ Checklist

Met het team van DJoffertes hebben we veel ervaring met drive-in shows, feesten, evenementen, lichtshow en andere activiteiten binnen de entertainment wereld. Samen met de dj’s hebben we een lijst gemaakt met “veelgestelde vragen” voor drive-in shows. Wij adviseren je om goed na te denken over de muziek en wie dit gaat regelen op je themafuif.

TIP: neem telefonisch contact met de potentiele dj’s voor je evenement. Neem de stappen die je relevant vind met de beschikbare diskjockey door. Maar een nog betere optie is om een persoonlijke afspraak te maken. Dan weet je precies met wie je te maken hebt en of je beide op een lijn zit.

reserveer een feesttent in Noord-Holland

Je kan natuurlijk voor een leuke traditionele feestlocatie kiezen in Heemstede. Gezellig, daar waar iedereen een huwelijksjubileum organiseert. Of… je huur een leuke en unieke feesttent. Wij kunnen een opblaasbare kerk (roze of grijs), compleet donkere partytent, varkenstent of gele duikboot opbouwen in Noord-Holland. Leuk voor een evenement of een andere themafeest, evenement, festival of leuke activiteit.

Bestel een leuk huwelijksgeschenk/cadeau

Je organiseert een event, dan is het heel leuk om je gasten een leuk geschenk mee naar huis te geven. Een huwelijksbebankje kan ook op andere feesten! Je bedankt je gasten dat ze naar je bruiloft zijn geweest in Noord-Holland. Bestel een leuk naamproduct in Heemstede of een luxe pennenset met naam/spreuk/tekst.

Huren / vergelijken