Den Ham, huur een DJ in de buurt (Overijssel)

Silent disco sweet 16?

Je organiseert een bedrijfsevenement in Den Ham. Waarom kies je dan niet voor een Silent disco! Verras je publiek met een draadloze hoofdtelefoons en twee muziekkanalen. Het publiek kan dan zelf kiezen naar welke allround DJ ze luisteren. Het eerste kanaal is misschien Top40/house en het tweede kanaal 60/70/80s muziek. De gasten kunnen zelf de volume instellen en constant schakelen tussen de muziekstijlen. Ideaal voor een strandfeest. Dus reserveer Silent disco apparatuur voor verjaardagsfeest

ik-zoek-een-deejee

In Den Ham een DJ boeken?

We hebben in Nederland meer dan voldoende DJ’s en drive-in shows. Maar welke is het beste voor je beachparty? De goedkoopste of juist de duurste? Met veel ervaring, all-round muziekkennis of juist iemand met een specifieke muziekstijl. Dus wie gaat er muziekaal voor zorgen dat je bruiloft in Overijssel een groot succes gaat worden? Je kunt in Google zoeken op “regel een DJ in Den Ham” en alle websites langslopen, aanvragen doen en vragen of ze nog beschikbaar zijn. Maar je kan ook via onze website een aanvraag doen. Wij garanderen een professionele en ervaren DJ voor je bedrijfsfeest. Tegen een goede prijs. Tevens hebben wij altijd een back-up DJ in de buurt van Overijssel, mocht er plotseling iets gebeuren met de geboekte diskjockey. Dus je hebt altijd een goede DJ voor je strandfeest.

Bestel een leuk huwelijksgeschenk/cadeau

Je organiseert een themafeest, dan is het heel leuk om je gasten een leuk geschenk mee naar huis te geven. Een huwelijksbebankje kan ook op andere feesten! Je bedankt je gasten dat ze naar je bedrijfsevenement zijn geweest in Overijssel. Bestel een leuk naamproduct in Den Ham of een luxe pennenset met naam/spreuk/tekst.

DJ’s vergelijken in Den Ham, beschrijf goed wat je wil.

Als je een aanvraag doet vul dan bij ‘omschrijving’ goed in wat je wel/niet wil. Dit helpt goed om offertes en DJ’s met elkaar te vergelijken. Beschrijf bijvoorbeeld:

Ik zoek een drive-in show voor mijn bedrijfsevent die leuk met het publiek speelt, graag de microfoon pakt, genoeg ervaring heeft in 70/80s en de nieuwste muziek en vooral heel betrouwbaar is in zijn afspraken.

of..

We gaan trouwen en zoeken iemand voor ons huwelijksfeest in Den Ham. We willen graag vooraf een persoonlijk gesprek bij de locatie. We willen vooral geen hardstyle en 70/80s muziek horen. Voor de rest mag iedereen verzoekjes doen. We leveren nog een playlist aan met onze favoriete muziek. De diskjockey mag vooral lekker meedoen en sfeer bouwen.

Hoe beter je het festival beschrijf hoe beter de drive-in show een beeld krijgt van je wensen. Je kan ook telefonisch of via Whatsapp een aanvraag doen.

whatsapp telefoonnummer

De beste drive-in show voor je event

Vraag een offerte aan via onze website en ontvang snel een offerte van een beschikbare drive-in show in de omgeving van Den Ham. Je kan de offertes vergelijken met andere verhuurder. Om makkelijk een beslissing te nemen kan je onze DJ checklist ernaast houden. Onze beschikbare DJ’s voldoen uiteraard aan deze checklist.

huur een feesttent in Overijssel

Je kan natuurlijk voor een leuke traditionele feestlocatie kiezen in Den Ham. Gezellig, daar waar iedereen een festival organiseert. Of… je huur een leuke en unieke feesttent. Wij kunnen een opblaasbare kerk (roze of grijs), compleet donkere partytent, varkenstent of gele duikboot opbouwen in Overijssel. Leuk voor een verjaardagsfuif of een andere themafeest, evenement, festival of leuke activiteit.

Huren / vergelijken


DJ Checklist

Met het team van DJoffertes hebben we veel ervaring met drive-in shows, feesten, evenementen, lichtshow en andere activiteiten binnen de entertainment wereld. Samen met de dj’s hebben we een lijst gemaakt met “veelgestelde vragen” voor drive-in shows. Wij adviseren je om goed na te denken over de muziek en wie dit gaat regelen op je bruiloft.

TIP: neem telefonisch contact met de potentiele dj’s voor je jubileum. Neem de stappen die je relevant vind met de beschikbare diskjockey door. Maar een nog betere optie is om een persoonlijke afspraak te maken. Dan weet je precies met wie je te maken hebt en of je beide op een lijn zit.

Ik weet genoeg van feesten, maar niet van welke deejee ik moet hebben. Wist niet eens wat een deejee ongeveer moest kosten. Maar na wat vergelijken een goede keuze gemaakt. TP music heeft er een geweldig feest van gemaakt. Mvg. T.H. Groen★★★★★