Enschede, reserveer een DJ in de buurt (Overijssel)

Bedankt! Het ging inderdaad heel gemakkelijk. Hop-hop-hop en ik ontvang ik de offerte al. Had toen al snel een keuze gemaakt. Het feest was uitstekend en denk ik volgend jaar gewoon weer doe! Haha. Gr. Willem ★★★★★De beste drive-in show voor je sweet 18

Vraag een offerte aan via onze website en ontvang snel een offerte van een beschikbare drive-in show in de omgeving van Enschede. Je kan de offertes vergelijken met andere verhuurder. Om makkelijk een beslissing te nemen kan je onze DJ checklist ernaast houden. Onze beschikbare DJ’s voldoen uiteraard aan deze checklist.

Huren / vergelijken

DJ’s vergelijken in Enschede, beschrijf goed wat je wil.

Als je een aanvraag doet vul dan bij ‘omschrijving’ goed in wat je wel/niet wil. Dit helpt goed om offertes en DJ’s met elkaar te vergelijken. Beschrijf bijvoorbeeld:

Ik zoek een drive-in show voor mijn event die leuk met het publiek speelt, graag de microfoon pakt, genoeg ervaring heeft in 70/80s en de nieuwste muziek en vooral heel betrouwbaar is in zijn afspraken.

of..

We gaan trouwen en zoeken iemand voor ons huwelijksfeest in Enschede. We willen graag vooraf een persoonlijk gesprek bij de locatie. We willen vooral geen hardstyle en 70/80s muziek horen. Voor de rest mag iedereen verzoekjes doen. We leveren nog een playlist aan met onze favoriete muziek. De diskjockey mag vooral lekker meedoen en sfeer bouwen.

Hoe beter je het bedrijfsevenement beschrijf hoe beter de drive-in show een beeld krijgt van je wensen. Je kan ook telefonisch of via Whatsapp een aanvraag doen.

whatsapp telefoonnummer

ik-zoek-een-deejee

In Enschede een DJ boeken?

We hebben in Nederland meer dan voldoende DJ’s en drive-in shows. Maar welke is het beste voor je strandfeest? De goedkoopste of juist de duurste? Met veel ervaring, all-round muziekkennis of juist iemand met een specifieke muziekstijl. Dus wie gaat er muziekaal voor zorgen dat je verjaardagsfuif in Overijssel een groot succes gaat worden? Je kunt in Google zoeken op “regel een DJ in Enschede” en alle websites langslopen, aanvragen doen en vragen of ze nog beschikbaar zijn. Maar je kan ook via onze website een aanvraag doen. Wij garanderen een professionele en ervaren DJ voor je birthday party. Tegen een goede prijs. Tevens hebben wij altijd een back-up DJ in de buurt van Overijssel, mocht er plotseling iets gebeuren met de geboekte diskjockey. Dus je hebt altijd een goede DJ voor je sweet 16.

DJ Checklist

Met het team van DJoffertes hebben we veel ervaring met drive-in shows, feesten, evenementen, lichtshow en andere activiteiten binnen de entertainment wereld. Samen met de dj’s hebben we een lijst gemaakt met “veelgestelde vragen” voor drive-in shows. Wij adviseren je om goed na te denken over de muziek en wie dit gaat regelen op je huwelijksjubileum.

TIP: neem telefonisch contact met de potentiele dj’s voor je bedrijfsfeest. Neem de stappen die je relevant vind met de beschikbare diskjockey door. Maar een nog betere optie is om een persoonlijke afspraak te maken. Dan weet je precies met wie je te maken hebt en of je beide op een lijn zit.

Silent disco jubileum?

Je organiseert een huwelijksjubileum in Enschede. Waarom kies je dan niet voor een Silent disco! Verras je publiek met een draadloze hoofdtelefoons en twee muziekkanalen. Het publiek kan dan zelf kiezen naar welke allround DJ ze luisteren. Het eerste kanaal is misschien Top40/house en het tweede kanaal 60/70/80s muziek. De gasten kunnen zelf de volume instellen en constant schakelen tussen de muziekstijlen. Ideaal voor een festival. Dus boek Silent disco apparatuur voor verjaardagsfuif

Bestel een leuk huwelijksgeschenk/cadeau

Je organiseert een festival, dan is het heel leuk om je gasten een leuk geschenk mee naar huis te geven. Een huwelijksbebankje kan ook op andere feesten! Je bedankt je gasten dat ze naar je verjaardagsfeest zijn geweest in Overijssel. Bestel een leuk naamproduct in Enschede of een luxe pennenset met naam/spreuk/tekst.

huur een feesttent in Overijssel

Je kan natuurlijk voor een leuke traditionele feestlocatie kiezen in Enschede. Gezellig, daar waar iedereen een huwelijksfuif organiseert. Of… je huur een leuke en unieke feesttent. Wij kunnen een opblaasbare kerk (roze of grijs), compleet donkere partytent, varkenstent of gele duikboot opbouwen in Overijssel. Leuk voor een themafuif of een andere themafeest, evenement, festival of leuke activiteit.