Tips bij het vinden van een geschikte DJ

Zorg dat ze een reserve DJ hebben

De kans is klein, maar het kan zijn dat de DJ die je hebt geboekt ziek wordt, waardoor hij niet aanwezig kan zijn. In dit geval is het zeker aan te raden om een reserve DJ te hebben, iemand die zeker weten klaar staat op dat tijdstip.


 

Geef aan de DJ door wat je voorkeuren zijn

Als de DJ weet wat de juiste muziekstijl is voor de gasten, dan is het voor de DJ makkelijker om zich voor te bereiden. Laat teven ook weten wat je niet wilt horen op jou feest.


 

Wacht niet tot het laatste moment met een DJ boeken

Goede DJ’s hebben altijd veel boekingen staan. Reserveer een DJ daarom dus zo vroeg mogelijk. Nog opzoek naar een geschikte drive-in show voor jou feest? Vul bij ons het offerte formulier in en ontvang maximaal vijf offerte aanvragen van DJ’s met ervaring, met de beste prijs of is de aankleding vooral belangrijk.


 

Zorg dat de DJ de planning van de avond krijgt

Wil iemand een speech of een optreden doen geef dit dan door aan de DJ. Hij of zij weet er dan van en kan er dan goed op in spelen. We raden aan om deze onderdelen niet te lang te laten duren, zo is het makkelijk voor de DJ om de danssfeer er in te houden.


 

Informeer de DJ over eventuele eigen muziek

Heb je eigen muziek die je af wil laten spelen, via je telefoon of MP3 bijvoorbeeld? Heb je hier voor een laptop nodig? Geef dit door aan de DJ, dan regelt hij de benodigde apparatuur / bekabeling.


Bekijk ook onze DJ checklist >